Om Jørgen Hansen

Jeg er freelance fotograf og webdesigner og bosat i Svendborg på Sydfyn.

Uddannet i Radio/Tv branchen.

Oprindelig er jeg uddannet i detailhandlen og arbejdet mange år som sælger og butikschef i radio/tv kæden - Audioscan og Hi-Fi Klubben.

Skift til fotobranchen.

I 2001 valgte jeg at skifte til fotobranchen hos Bingo Foto.
Det blev til et positivt paradigme skift fra Hi-Fi entusiasme til min langvarig barndoms interesse med fotografering og video.
En opløftende realitet blev til et livslangt engagement og passion for visuel kommunikation med formidling af informationer på aktuelle digitale platforme.

Freelance foto og video.

Jeg har udført mange forskellige typer videoproduktioner. 7år for dagplejen i Københavns kommune. Filmarbejde hos et større lokal-tv samt partnerskabet med den bolig sociale helhedsplan på Amager og senere i Svendborg. Det blev også til filmprojekt om krigsveteraner for Slagelse kommune og parterapi med Carl-Mar Møller.

Efteruddannelser og kurser.

Kurser indenfor grafisk layout, kamera teknik og billedanalyse mv. webintegrator hjemmeside uddannelse på Københavns tekniske skole og RTS Roskilde samt FTP Film og Tv produktion.

Foto & video eksperimenter.

I flere år har jeg sideløbende eksperimenteret med studie og teknisk udstyr. Green screen og lyssætning med både analoge, led og RGB tube systemer. Lystelt til packshot produktfoto og interaktiv 360° rotations fotos samt 3D interaktiv panorama fotos af boligindretning og boligområder med jump links.  

Medieproduktion på Sydfyn.

Jeg har været tilknyttet flere virksomheder på Sydfyn som har haft stor glæde af mine faglige og improviseret løsninger på arbejdsopgaver.  

Nye udfordringer indenfor visuel præsentation.

I 2016 købte jeg den første semi professionelle drone som senere blevet udskiftet et par gange til endnu bedre versioner. I 2021 bestod jeg det seneste drone EU certifikat med OPEN A1/A2/A3 kategorier og er i dag registreret hos trafikstyrelsen både som droneoperatør og fjernpilot med lovpligtig drone forsikring.