Profil information

Et visuel online og kommunikations koncept

JH-Medieproduktion er et resultat af årelang erhvervs erfaring i detailhandlen med salg og kundeservice, uddannelser og kurser samt passioneret hobby interesse. Her får du serviceydelser med både projektarbejde, fotografering, filmproduktion og hjemmeside udvikling. Desuden er rådgivning og sparring en vigtig parametre undervejs i projektet til at sikre en win-win situation for alle parter.

Medieproduktion fra A-Z

JH-Medieproduktion bygger videre på 30 års erhvervserfaring med B2B & B2C - salg, indkøb og kundeservice.  Her får du yderligere et mix af kvalificeret fotoarbejde, seværdige filmproduktioner og flotte hjemmesider. Det betyder høj effektivitet, struktur i planlægning og en sikker arbejdsproces for, at projektet kommer i mål.    Her er ingen hokus-pokus med klippekort, abonnements ordninger og andre salgsorienteret ekstra udgifter.   Projekt aftaler bygger på en kravspecifikation, sparring/handlingsplan og gensidig tillid via en samarbejdsaftale.  JH-Medieproduktion samarbejder desuden med eksterne partnere gennem et solidt netværk af fagfolk indenfor it, web, foto og filmbranchen på Fyn og øerne.

SWOT analyse hos JH-Medieproduktion

S.W.O.T. analyse

En intern eller ekstern S.W.O.T analyse er et godt grundlæggende redskab og hjælpemiddel til virksomheder. Uanset om ønsker til serviceydelser med fotoarbejde, filmproduktion eller website vil analysen altid påpege virksomhedens styrke og svagheder, nye muligheder og ikke mindst konkurrenter.

Projekt referencer

Projekt referencer JH-Medieproduktion