Selskabslokaler i København på Amager til enhver lejlighed - Selskabslokaler hvor alt bare virker.


SELSKABSLOKALERNE


Lækker Bar & ANLÆG


Partytelt og Tilbehør


Service FACILITETER

Selskabslokalerne tilbyder hyggelige og indbydende selskabslokaler med et total areal på 250kvm med topmoderne og funktionelle faciliteter overalt på ejendommen

Læs Mere

Vores selskabslokaler har bar med køleskab og fadølsanlæg med 2 haner. Separat salonafdeling i læder. Flot hjørnepejs til hygge og ekstra varme. Stort musikanlæg med god lydkvalitet.

Læs Mere

Gårdhave med mulighed for stort partytelt med plads for op til 60 personer. Mulighed for fadølsanlæg, ekstra stole, borde samt terassevarmer og vellydende musikanlæg i vores selskabslokaler.

Læs Mere

Køkken med funktionelle industrikøle- og fryseskabe. industri-ovn med mange hylder. Effektiv udsugningsanlæg. industri-opvaskemaskine (vask 3min). Ismaskine. Fuld service og bestik.

Læs Mere

Selskabslokaler med alt tænkeligt udstyr - Selskabslokaler i København på Amager

Mangler du selskabslokaler i København på Amager? Så tilbyder vi selskabslokaler, der kan indrettes efter enhver type lejlighed: Firmafest, julefrokost, reception, fødselsdag, konfirmation, bryllup eller helt almindelig fest. 
Mange virksomheder benytter vores selskabslokaler i København på Amager til arrangementer af enhver art. 
Vi har alt tænkeligt udstyr, som selskabslokaler kræver - og lidt mere til. 
Lige ved siden af vores selskabslokaler er der gratis parkering i hele området - nok til alle gæster. 
I vores selskabslokaler er der plads til 60 personer i hovedlokalet og desuden adgang til udendørs partytelt, hvis det ønskes. 
Vor selskabslokaler er populære, og derfor gælder først-til-mølle-princippet. 
Oftest går det lidt vildt for sig i selskabslokaler, så der er naturligvis depositum, optælling af materialer og rengøring, som altid købes med. 
Vor selskabslokaler i København på Amager tilbyder også mulighed for tilkøb af madmenuer, kok og serveringspersonale. Mange falder for den afslappede atmosfære, der er i vores selskabslokaler med moderne udstyr. 
Så hvis du overvejer at leje selskabslokaler, så kig i kalenderen for at se om vores selskabslokaler er ledige, og send din ordre. Er du i tvivl om noget, eller ved, at du ønsker at leje vores selskabslokaler i København på Amager, så giv os et ring på +45 32 97 28 17. som besvares alle hverdage imellem 07.00 & 16.00 eller send en e-mail til: kontakt@selskabslokalerne.dk