Alarm & Videoovervågning 

Danmarks Statistk.

Ifølge Danmarks statistik udgør de seneste 4 kvartaler af indbrud (1år) i villa og lejligheder hele 45259 og indbrud i fritidshus, garager mv. 17716Hvorfor Videoovervågning ? Videoovervågning har en præventiv effekt på indbrudstyve som oftes springer de beboelses ejendomme over som skilter med et videoovervågnings system. Hvis uheldet alligevel skulle være ude vil videoovervågningen afgive en besked til din smarphones og det kan deraf typisk hindre et større tyveri af værdier og hærværk. Et moderne Videoovervågning system har indbygget netværks forbindelse som sender billeder, film og lyd til din smartphones. Det giver muligheder for, at personer hurtigt kan være på gerningsstedet og hindre et indbrudsforsøg. Billed, film og lyd bliver optaget enten på en lokal eller ekstern harddiskoptager eller server og er god dokumentation til politiet og forsikringsselskabet.

Videoovervågning er derfor en vigtig parametre for at hindre indbrudsforsøg og dermed beskyttelse af egendomsretten samt nødvendig dokumentation til myndighederne. 

Hvorfor et AlarmsystemAlarmsystemer har en præventiv effekt på indbrudstyve som oftes springer de beboelses ejendomme over som skilter med et alarmsystem. Hvis uheldet alligevel skulle være ude vil alarmsystemet afgive en kraftig sirene som stresser indbrudtyve og typisk hindre et større tyveri af værdier og hærværk. Et moderne alarmsystem har indbygget GSM modul som sender opkald til udvalgte telefon numre. Det giver muligheder for, at personer hurtigt kan være på gerningsstedet og hindre et indbrudsforsøg. Alarmsystemer er derfor en vigtig parametre for at hindre indbrudsforsøg og dermed beskyttelse af egendomsretten.  Digital Eksperten gør det nemt.